Начало Общи условия
контакти

Телефони:

02/ 9 20 50 84 , 0893 701810

Електронен адрес за кореспонденция (E-mail):

office@dealbg.com

Общи условия за ползване на онлайн книжарница „Деал“

Добре дошли в www.dealbg.com !

Сайтът www.dealbg.com представя дейността на книжарница Деал в онлайн вариант.

Дейността и използването на www.dealbg.com са регламентирани от написаните тук условия и от законодателството на Република България.

В онлайн книжарница „Деал“ могат да се правят поръчки както от регистрирани, така и от нерегистрирани Потребители.

Настоящите общи условия са предназначени за регулиране на отношенията между ЕТ "Деал - Емилия Недялкова", наричан по-долу за краткост доставчик, и клиентите, наричани по-долу потребители на електронния магазин www.dealbg.com.

1 Данни за доставчика

Информация съгласно Закона за електронната търговия и Закона за защита на потребителите:

1. Наименование на доставчика: ЕТ "Деал - Емилия Недялкова"

2. Седалище и адрес на управление: гр. София, ж.к. "Дианабад", бл.33, вх.Е

3. Адрес за упражняване на дейността: гр. София, ж.к. "Западен парк", бл.60, Книжарница Деал

4. Данни за кореспонденция: гр. София, ж.к. "Западен парк", бл.60, Книжарница Деал

5. Вписване в публични регистри: ЕИК 121847875

6. Номер на удостоверение за администратор на личните данни № 417700

7. Надзорни органи:

(1) Комисия за защита на личните данни

Адрес: София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2,

тел.: (02) 940 20 46

факс: (02) 940 36 40

Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg

Уеб сайт: www.cpdp.bg

(2) Комисия за защита на потребителите

Адрес: 1000 гр. София, пл."Славейков" №4А, ет.3, 4 и 6,

тел.: 02 / 980 25 24

факс: 02 / 988 42 18

гореща линия: 0700 111 22

Уеб сайт: www.kzp.bg

2 Лични данни

Потребителите предоставят лични данни за нуждите на доставката на www.dealbg.com. Те имат право и възможност по всяко време да правят промени в личните си данни, както и да изискат техният потребителски профил да бъде закрит. Потребителите могат да поискат да получат файл с техните лични данни, които сме записали. Могат също така да поискат да изтрием всички техни лични данни, които сме записали.

Приемайки настоящите условия, Потребителите, които са регистрирали потребителско име и парола и потребителите, които са направили поръчка без регистрация се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от www.dealbg.com по електронен път с цел доставка на поръчани стоки от книжарница „Деал“.

Книжарница "Деал" гарантира, че няма да предоставя личните данни на Потребителите на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен когато това е необходимо в изпълнение на законодателството на Република България.

Данните, изпратени с формуляра за контакт - име , e-mail , съдържание служат за установяване на връзка с Вас чрез електронна поща по въпросите, които Ви интересуват. Тези данни се изтриват след като приключи нуждата от установяване на връзка.

Приемайки тези условия, Потребителят се съгласява да получава имейли и известия от www.dealbg.com относно поръчката си.

Книжарница Деал осъществява дейността си в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламента (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни, както е описано в Защита на личните данни в www.dealbg.com - книжарница Деал .

Www.dealbg.com използва "бисквитки" съгласно Политиката за използване на "бисквитки" .

Www.dealbg.com запазва правото си да променя настоящите условия по всяко време с предварително известие, като изменените условия ще бъдат публикувани на настоящата страница.

3 Информация

В страницата на всяка стока в електронната книжарница са посочени цената, предоставената отстъпка, основните характеристики на стоката и допълнителна информация. Всички книги в електронната книжарница са с корична цена в български лева с включен ДДС.

За да бъде приета и изпълнена поръчката Ви, трябва да сте попълнили коректно всички полета на формата за поръчка. При направена поръчка ще получите потвърждение на посочения от вас имейл адрес.

Ние се стремим да Ви предоставяме точна и актуална информация. Въпреки това е възможно в предоставената информация да има грешки и неточности. При установяване на явна неточност при параметрите на направената от вас поръчка ще се свържем с Вас за уточнение и потвърждение, преди да изпълним поръчката.

При определени обстоятелства (изчерпани наличности, технически грешки при формиране на поръчката, некоректно поведение на Потребителя и други неизрично упоменати) www.dealbg.com си запазва правото да отказва изпълнението на поръчката. Потребителят се уведомява за отказа на посочения от него имейл или телефон в срок от 2 работни дни след приемане на поръчката.

Работно време:

Чрез сайта по всяко време могат да се направят поръчки в книжарница „Деал“.

Поръчка може да се направи и на телефон 029205084 или 0893 701810 .

Работното време за поръчки по телефона, справки и запитвания в www.dealbg.com е:

Понеделник – петък: 10:00 – 19:00 ч.

Съботa: 10:00 – 14:00 ч.

Неделя – почивен ден.

3 Доставка

Доставката с куриерска фирма „Еконт“ или "Рапидо" се извършва в срок от 3 работни дни в населените места с офиси на куриерските фирми, а в по-отдалечените населени места - според графика им. Книжарница „Деал“ не носи отговорност в случаи на забавяне на поръчки по вина на куриерските фирми.

Поръчките, направени в неделя, както и на официални празници, се обработват в първия работен ден.

След като направите поръчката си в онлайн книжарница „Деал“, на Вашия имейл ще бъде изпратено съобщение за потвърждението й. Доставките се извършват от куриерските фирми до посочения от Вас адрес.

Доставката на поръчаните стоки се извършва по избрания от Потребителя начин и според посочените срокове. Възможно е книжарница „Деал“ да удължи посочените срокове на доставка с предварително уведомяване на Потребителя , ако той даде съгласието си да получи поръчката с удължения срок.

Електронна книжарница „Деал“ си запазва правото да променя подизпълнителя , извършващ доставката, без да предупреждава предварително Потребителя, стига това да не променя начина на доставка.

Рекламация и връщане на стоки:

Потребителят може да върне получените стоки в рамките на 14 календарни дни от датата на доставка със същата куриерска фирма , от която ги е получил, на адрес: гр. София, ж.к. "Западен парк" бл.60, книжарница "Деал". Сумата ще бъде възстановена на клиента по банков път, ако артикулите са в същото състояние, както при изпращането им. Връщането на доставката е за сметка на клиента.

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, Потребителят има право на рекламация при констатирани липси, дефекти и несъответствия с поръчката :

При несъответствие на продукта с основните характеристики, посочени в страницата, онлайн книжарница „Деал“ възстановява депозираната от Потребителя сума за поръчката, включително и транспортните разходи, начислени за придобиване на продукта, в срок от 14 дни от получаването му в ненарушен търговски вид.

При предявяване на рекламация Потребителят има право на замяна на стоката и с друг артикул. Ако стойността на избрания артикул надвишава заплатената сума, Потребителят доплаща разликата.

Връщането или замяната се осъществява при запазен добър търговски вид на стоката.

При използване услугите на www.dealbg.com Потребителят се задължава да спазва настоящите условия, както и всички други условия, поставени от законодателството на Република България и международното законодателство.