Начало Учебници и помагала 7. клас Литературни страници за седмокласници. Три в едно - кратка теория, писание на тези, отговори на въпроси. По новата учебна програма за 2018 г.
снимка на корицата
Литературни страници за седмокласници. Три в едно - кратка теория, писание на тези, отговори на въпроси. По новата учебна програма за 2018 г.

Автор: Весела Кръстева
Издател: Маре

Код: p7lvkm
Година на издаване: 2018
Подвързия: мека

Корична цена: 10.00 лв.

Сега с отстъпка 10% : 9.00 лв.

Описание

Помагалото на д-р Весела Кръстева "Литературни страници за седмокласници - три в едно" има изцяло практическа насоченост. Целта е учениците да развият творческите си способности и интелектуалния си потенциал, свързани с възприемането, тълкуването и осмислянето на художествените творби, включени в учебната програма за 7. клас от 2018 година. Поставя се акцент върху самостоятелната работа, която трябва да развие активно и продуктивно мислене, да провокира желание за създаване на собствени интерпретативни текстове, адекватни на поставените задачи. Така седмокласниците ще бъдат по-уверени в знанията си и ще усъвършенстват уменията си за писане на тези и отворени отговори по литература.

Помагалото съдържа четири раздела:

кратка информация за живота и творчеството на авторите, изучавани в 7. клас;
самостоятелни задачи, свързани със задълбочен прочит на литературните творби, с осмисляне на художествените текстове, с развиване на творческото въображение и умение за формулиране на адекватни писмени отговори по литература;
преговор на най-важната информация, свързана с основните теми и мотиви, с героите и използваните изразни средства в художествените творби. Включени са основните критерии за създаване на литературна теза и план за интерпретативно съчинение;
тренировъчни страници за проверка на знанията, които съдържат отворени литературни въпроси и задачи за създаване на тези.
Други помагала за 7. клас
Химия и опазване на околната среда Подготовка за външно оценяване 7. клас Тестови задачи
Химия и опазване на околната среда ...
Булвест 2000
2.70лв. -10%
Национално външно оценяване и прием след 7 клас ,2 . Математика
Национално външно оценяване и прием ...
Архимед
5.85лв. -10%
Подготовка за външно оценяване по Химия и опазване на околната среда за 7. клас
Подготовка за външно оценяване по ...
Педагог 6
3.60лв. -10%
Тестове по математика за 7. клас  - 2018/2019
Тестове по математика за 7. клас - 2018/2019
Коала прес
9.00лв. -10%
Математика Подготовка за национално външно оценяване  след 7. клас . По новата учебна програма 2018/2019 г.
Математика Подготовка за национално ...
Булвест 2000
8.64лв. -10%
Още помагала за 7. клас...